Najavljen muzički spektakl u Topčiderskom parku

 

Irena Vujović je istakla značaj ovakvih muzičkih događaja koji privlače pažnju stranih turista i dodala da je Opština Savski venac sa zadovoljstvom podržala „Enter“ festival na kojem se očekuje veliki broj posetilaca.
Na prvom festivalu muzike „Enter“ koji će se održati od 28. do 30. juna u Topčiderskom parku nastupiće veliki broj domaćih i stranih izvođača, najavljeno je danas na konferenciji za medije u Kući kralja Petra Prvog na Senjaku.

Na konferenciji su govorili predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, glumac Nikola Glišić, Jana Gligić iz organizacije ENTER festivala i Jugoslava Smiljković – Stojanović iz Kompanije „Dunav osiguranje“, koja je generalni sponzor festivala. Irena Vujović je istakla značaj ovakvih muzičkih događaja koji privlače pažnju stranih turista i dodala da je Opština Savski venac sa zadovoljstvom podržala „Enter“ festival na kojem se očekuje veliki broj posetilaca.

-Turistička organizacija Savskog venca organizuje brojne manifestacije za građane, a ovaj put na našoj opštini imamo muzički festival koji prevazilazi lokalne okvire, što je značajno za turističku ponudu i promociju ne samo Savskog venca, već i Beograda. Upravo iz tog razloga festival na kojem učestvuju izvođači iz zemlje i regiona podržala je i Turistička organizacija Beograda – rekla je Vujović, a posetiocima je poručila da posete festival za koji je ulaz besplatan.

Otkrivajući izvođače na „Enter“ festivalu, Nikola Glišić je istakao da je ovo pravi način da se obeleži kraj školske godine, ispitnih rokova i dočeka leto u prelepoj prirodi Topčiderskog parka.

-Festival traje tri večeri, pripremljen je bogat program, uz različite muzičke žanrove, izvođače iz zemlje i inostranstva. Neka od imena su Inna, Seeya, Bad Copy, Ničim izazvan, Irie FM, Prti Bee Gee i mnogi drugi, a zahvalnost što Beograđani konačno imaju festival kakav zaslužuju dugujemo Opštini Savski venac, kao i sponzorima poput „Dunav osiguranja“ i svih ostalih – naglasio je Glišić.

U ime generalnog sponzora, Kompanije „Dunav osiguranje“, na konferenciji se obratila Jugoslava Smiljković Stojanović, koja je istakla da najveću nacionalnu osiguravajuću kuću u Srbiji duga tradicija poslovanja obavezuje na projekte koji su društveno odgovorni i vrlo važni za život i rad društvene zajednice.

-Sa zadovoljstvom smo pružili podršku „Enter“ festivalu koji počinje da raste i nadamo se da ćemo se sresti i sledeće godine – poručila je Smiljković Stojanović.

Enter festival namenjen je ljubiteljima različitih muzičkih stilova. Tokom tri festivalska dana publika će u Topčiderskom parku moći da uživa u dens, pop, rok, hip-hop i elektro zvucima. Ulaz je besplatan.

Izvor: http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/2966781-najavljen-muzicki-spektakl-u-topciderskom-parku